2012. október 22., hétfő

11 dolog, amit elfogadnék, ha hozzámvágnák

Úgy gondoltam rendszeresítek egy új dolgot, s ha más nem, legalább egy-egy ilyet kitalálok-rittyentek Nektek/magamnak ide pár naponta. Miért épp 11? Mert az a szerencseszámom. S miért épp a téma? Mert miért ne. Mert sajt!

(a listán szereplő dolgok eszembe jutási és nem fontossági sorrendben vannak...)



  1. Egy lila polár pulcsi. Múltkor láttam olyat a Tescóban, s csak azt éreztem, hogy sooo badly want it!
  2. Egy új sporcipő, mert szegénykém mindkettője az orránál pöppet lyukas. Imádom, s még hordható, csak ha úgy lépek, látszik néha, milyen színű zokni van rajtam XD (azt meg tudni kell rólam, hogy imádom a vad színű zoknikat XDXDXD)
  3. Egy sonic screwdriver *______*
  4. Könyvutalvány. Nem, most komolyan. Tudom, egy csomó könyvem van talonban, de annyit akarok még jövendőbeli saját-könyvtáramba. (ami fölött Pallasz Athéné szobor lesz, amin egy kitömött holló fog majd csücsülni. Höhöhöhö~)
  5. Egy ingyenes bookdepository-s rendelés. Csak mert már jó lenne egy új Ourant minimum a kezemben tudni...
  6. Egy fehérnemű-pakk. Mindenből már ráférne a ruhatáramból egy frissítés... A zokni fehérneműnek számít? Mert abból se ártana...
  7. Néhány csomag mindenféle szerelék. Szerelőkarika, szerelőpálca, lánc, delfinkapocs, bőrszíj, kiskutyafüle...
  8. Háda-utalvány (facén indultam egy nyereményjátékon, 30eFt-os Háda-utalványt lehet nyerni. Képzelhetitek mennyi az esélyem... Bár, ha nyerek, tuti mással mennék, s tuti az a más is válogathatna dögivel. XD egyedül a franc fogja levásárolni... khm, Kishi? Társulnál? XD)
  9. Japán-angol, angol-japán kéziszótár. Esetleg egy kanjiszótár. (Kanji és kana...?)
  10. Egy új (/használható, működő, s nem szar) tévé. Csak mert néha nagyon remek, hogy magától effekteli a tévés effekteket, de nem kéne. Tényleg nem...
  11. Saját lakás? x'D Új szemüveg.
   +1: Kicsi vagy vezeték nélküli, vagy usb-s egerentyű kisnotihoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése